Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget Atas Posting

Srengenge Wanci Dalu - Safira Inema


Srengenge Wanci Dalu adalah lagu yang dinyanyikan oleh Safira Inema.

Berikut lirik, chord dan video klipnya

Intro :

netes eluh neng pipiku..
naliko aku eleng sliramu..
sing lungo nggowo separuh ati iki..
tanpo nyawang roso tresnoku sing gedi..

nanging pancen wes garise..
tresnane dewe cen ra mestine..
koe lan aku nduwe dalan sing bedo..
ra mungkin siji sak gede-gedene roso..

Reff :